Autogyro School NL

autogyro
gyrocopter

Dealer

Een autogyro kopen

Indien u een autogyro wilt aanschaffen dan kunnen we u daarbij helpen. Wij zijn de offici�le partner van Auto Gyro GmbH uit Hildesheim voor Nederland (en Belgi�). Auto Gyro is in 2003 begonnen en is inmiddels wereldwijde marktleider, mede door de Duitse kwaliteit van de machines en het bouwproces. Ze hebben in 2011 hun 1000-ste autogyro afgeleverd en inmiddels staat de teller op 1900. Auto Gyro bouwt 3 typen: een open tweezitter, de MTO Sport, een gesloten tandem-tweezitter, de Calidus en de nieuwe Cavalon, een gesloten tweezitter side-by-side. De Cavalon is inmiddels gecertificeerd en toegelaten. TEVENS IS DE EERSTE CAVALON OP NEDERLANDSE REGISTRATIE GEZET. Een MTO Sport, Calidus of Cavalon aanschaffen kan via ons. De autogyro's kunnen worden geleverd met een Rotax 912 USL of 914 UL motor. Ook is het mogelijk om de autogyro te voorzien van een zogenaamde 'glass cockpit' en/of een navigatie systeem. In overleg met u stellen we aan de hand van de uitgebreide optielijst de door u gewenste configuratie van de autogyro samen. Daarbij hanteren we dezelfde prijzen als de fabrikant. Als indicatie van de prijzen melden we hier dat

Autogyro MTO Sportde MTO Sport met 912 USL wordt geleverd vanaf €65.000,= ex BTW

  de Calidus met 912 USL wordt geleverd vanaf €75.000,= ex BTW (zonder floats).Autogyro Calidus met floats

Cavalon de Cavalon met 914 UL wordt geleverd vanaf €95.000 ex BTW

De Cavalon heeft zelfs de prestigieuze Reddot Design Award 2012 gewonnen.Reddot Design Award

Op basis van de bedrijfsvisie van de fabrikant is het niet mogelijk om een autogyro voor Nederland direct bij hen te bestellen. Zij zullen u doorverwijzen naar hun partner in Nederland, dat zijn wij. Naast het leveren van de autogyro en de volledige begeleiding bij de aflevering, zijn wij tevens bevoegd het onderhoud aan de autogyro's voor u te verzorgen. Mocht u een keer bij de fabriek in Hildesheim willen gaan kijken, dan regelen we dat graag voor u.  Mocht u meer informatie willen over de MTO Sport, Calidus en/of Cavalon, neem dan contact met ons op.

Meevliegen met een autogyro

Als u wilt meevliegen met een fabrieksgebouwde autogyro is dat te regelen. Neem daarvoor contact met ons op.

Commercieel gebruik

Cavalon in camouflageDe huur van een autogyro is goedkoper dan de huur van een kleine helikopter. Dat biedt natuurlijk commerci�le mogelijkheden. Ook is het door gebruik te maken van de open versie van de autogyro mogelijk om goede luchtfoto's te maken zonder de hinderlijke verstoring van een ruit. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.autogyro-professional.com . Overigens is in Nederland commercieel gebruik in de Regeling MLA, MLH en schermvliegtuigen uitgesloten.